Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via PostNL.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Retourzending van aankoop

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Meld binnen 14 dagen na ontvangst van jou pakketje je retour aan door een mail te sturen aan info@petradamesmode.nl als onderwerp RETOUR en vermeld daarin:
- Je naam
- Ordernummer
- Rekeningnummer waarmee de betaling is gedaan
- Product

Je ontvangt van ons een bevestiging dat wij de retour hebben aangemaakt. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar:

Petra Damesmode
Sarongstraat 67
1448 DW Purmerend

Wij dienen de retour binnen 7 werkdagen na aanmelding van je retour ontvangen te hebben.
Stuur ons altijd even het Track en Trace nummer van het pakketje door wanneer je deze op de post hebt gedaan. Zo kunnen wij zien waar het pakketje is.

Als wij jouw retour hebben ontvangen dan sturen we je een creditnota ter bevestiging. We zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer.